10 reguli frumoase ale pielii

Trebuie să suferiți cu siguranță sau să cheltuiți bani pentru a fi frumos?

Nu neapărat! Având o piele impecabilă este, de asemenea, posibilă la un cost minim; atâta timp cât este făcută corect… Deci, ușor de făcut, doriți să aflați sfaturi de efect mari? Pentru 1 multă apă: „cel puțin 2 litri pe zi”, spun experții. Dacă puteți face acest lucru, puteți vedea instantaneu efectul pielii. Pielea se întinde, se usucă mai puțin decât înainte. 1. Dacă vă aflați într-un grup care este forțat să bea apă, puteți adăuga aromă sucului dvs. cu lămâie, ghimbir sau frunze de menta.
2. utilizați protecție solară: ca în fiecare zi…

Indiferent dacă vă aflați în oraș sau pe malul mării

Soarele dăunează pielii de la începutul strălucirii. Aveți două opțiuni pentru a vă proteja împotriva razelor UV dăunătoare; conduceți în mod regulat umidificatorul zilnic sau utilizați protecție solară sub machiaj…
3. toată lumea știe: dacă doriți să aveți o piele sănătoasă, în ciuda vârstei, opriți fumatul. Acest obicei dăunător împinge, de asemenea, echilibrul umidității pielii și duce la formarea ridurilor adânci.
4. Ce mâncăm, OYUZ: fast-food și multe alimente dulci nu pot provoca acnee la toate, dar sunt eficiente în a face pielea să pară mată și obosită. Dacă doriți ca pielea dvs. să strălucească cu adevărat cu sănătatea, ar trebui să includeți substanțe nutritive proaspete și vitamina în meniul dvs.
5. dormi cel puțin 7 ore: pielea frumoasă are nevoie de un somn adecvat și, de asemenea, să evite alimentația sănătoasă și obiceiurile proaste. Cel puțin pentru cei cu vârsta peste 25 de ani…

Există un cuvânt magic, continuitate…

Deci, este suficient să dormi trei ore în timpul săptămânii și să dormi până seara în weekend nu va fi suficient. Experții observă că cel puțin 7 ore de somn sunt sănătoase.
6. starea de îngrijire de noapte: dacă doriți să investiți în piele, nu neglijați îngrijirea de noapte.
7. păstrați cremele în frigider: depozitarea cremelor de ochi și a rolelor în frigider după utilizare va prelungi durata de viață a produselor dvs. Să nu mai vorbim de faptul că vă fac să vă simțiți instantaneu un efect proaspăt pe piele atunci când călătoriți și reduceți umflarea sub ochi…
8. nu curățați pielea dimineața: departe de produsele de curățare a pielii în orele de dimineață! Curățarea de dimineață a pielii ameliorează stresul de pe piele. În schimb, spălarea feței cu apă rece ajută la accelerarea circulației sângelui și îngustează porii deschiși.
9. pielea noastră se schimbă: la vârsta de 30 de ani, probabil că nu utilizați produsele de îngrijire a pielii pe care le utilizați la 20 de ani. Luați în considerare modul în care pielea reacționează la rutina dvs. de îngrijire.

Recomandarea experților este că, de la vârsta de 25 de ani, începeți cu siguranță să utilizați un produs anti-îmbătrânire…

10. este mai bine să tratați după ce ați luat măsuri de la început: deci, din anii 20, puteți începe cu un hidratant bun. Deci, luați și măsuri de precauție împotriva îmbătrânirii timpurii la această vârstă. Începeți cu antioxidanți înainte de aceasta este mult mai eficient decât utilizarea cremelor scumpe anti-rid, care sunt deja stabilite după îmbătrânire.